ویزای زیارتی چیست؟ (شرایط اخذ و قوانین) (Pilgrimage Visa)

ویزای زیارتی چیست؟ (شرایط اخذ و قوانین) (Pilgrimage Visa)

ویزای زیارتی، مخصوص افرادی است که به قصد زیارت اماکن زیارتی قصد ورود به کشور مورد نظر را دارند. ویزای زیارتی در کشورهایی مانند ایران و عراق متداول بوده و بخصوص در بازه‌های زمانی زیارتی، یکی از محبوب‌ترین ویزاها برای افراد خارجی است. 



شرایط اخذ ویزای زیارتی چیست؟

به منظور اخذ ویزای زیارتی و با توجه به قوانین کشور مورد نظر، فرد متقاضی در بازه زمانی مناسب زیارت درخواست ویزای زیارتی را به سفارت کشور مورد نظر ارسال می‌نماید. ویزای زیارتی به صورت انفرادی، گروهی و ویزاهای خاص مانند ویزای طرح سماح که ویژه مراسم اربعین کشور عراق است صادر می‌شود. مدت زمان اعتبار ویزای زیارتی معمولا تا 60 روز بوده و توسط ویزای زیارتی فرد متقاضی می‌تواند تا 30 روز نیز در کشور مورد نظر اقامت داشته باشد.

 

قوانین اخذ ویزای زیارتی چیست؟

با توجه به اینکه هدف فرد متقاضی ویزای زیارتی برای ورود به کشور مورد نظر از پیش مشخص شده است، فرد متقاضی با در دست داشتن پاسپورت به سفارت کشور مورد نظر مراجعه و درخواست ویزا را ارسال می‌نماید. در صورتی که فرد متقاضی در قالب گروه زیارتی قصد ورود به یک کشور را داشته باشد، نماینده گروه می‌تواند به سفارت مراجعه نموده و نیازی به مراجعه فرد متقاضی به صورت حضوری نمی‌باشد.

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای زیارتی کدامند؟

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای زیارتی، با توجه به قوانین کشورهای مختلف و مناسبت مورد نظر متفاوت است. در ادامه برخی از مدارک مورد نیاز معمول برای اخذ ویزای زیارتی آورده می‌شود.

  • پاسپورت
  • عکس پرسنلی
  • بیمه مسافرتی
  • پرواز رفت و برگشت

اشتراک گذاری: