ویزای الکترونیک درمانی چیست؟ (شرایط اخذ و قوانین) (Medical treatment E-Visa)

ویزای الکترونیک درمانی چیست؟ (شرایط اخذ و قوانین) (Medical treatment E-Visa)

ویزای الکترونیک درمانی، از انواع ویزا برای ورود به برخی از کشورها است که فرد متقاضی به منظور درمان قصد ورود به کشور مورد نظر را دارد و ویزا را بصورت الکترونیکی درخواست می‌دهد. این ویزا در برخی از کشورها مانند هند 60 روز اعتبار داشته و فرد متقاضی توسط این ویزا تا 3 بار در سال می‌تواند به این کشور وارد شود.

 



شرایط اخذ ویزای الکترونیک درمانی چیست؟

به منظور اخذ ویزای الکترونیک درمان، فرد مورد نظر ابتدا با بیمارستان و یا کلینیک مورد نظر در کشور مقصد تماس گرفته و نامه‌ای مبنی بر درخواست درمان فرد مورد نظر را ارسال می‌نماید. فرد متقاضی سپس با در دست داشتن پرونده پزشکی و دعوتنامه درمانی به سایت مورد نظر مراجعه نموده و درخواست ویزا را ثبت می‌نماید. پس از بررسی توسط کشور مقصد، ویزای درمانی برای فرد متقاضی به صورت الکترونیکی صادر می‌گردد.

 

قوانین اخذ ویزای الکترونیک درمانی چیست؟

فرد متقاضی ویزای درمانی در مدت اقامت خود در کشور مورد نظر، اجازه فعالیت‌هایی مانند کار و یا تحصیل ندارد. دارنده ویزای درمانی الکترونیکی می‌تواند بستگان درجه یک خود را نیز در کشور مورد نظر به همراه داشته باشد. ویزای الکترونیک درمانی در برخی از کشورها از نوع چندبار ورود (مولتی) است.

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای الکترونیک درمانی کدامند؟

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای الکترونیک درمانی، با توجه به نوع درمان فرد متقاضی و قوانین کشورهای مختلف متفاوت است. در ادامه برخی از مدارک مورد نیاز معمول برای اخذ ویزای الکترونیک درمانی آورده می‌شود.

  • پاسپورت
  • پرواز رفت و برگشت
  • تکمیل فرم آنلاین مشخصات فرد
  • بیمه مسافرتی
  •  

اشتراک گذاری: